Marketingadvies

Download hier een aantal handige documenten met tips voor het schrijven van een marketingplan. Je kunt ook via onderstaand formulier ook een vraag stellen, medewerkers van het Dordrechts Museum, Schouwburg Kunstmin en Dordrecht Marketing geven graag advies.

Documenten voor het schrijven van een marketingplan

Het schrijven van een goed marketingplan is niet altijd even eenvoudig, daarom stellen wij een aantal documenten ter beschikking om je een handje te helpen.

Het logo

Ter gelegenheid van Ode aan de Synode is er een logo ontwikkeld. Laat je gegevens achter en je ontvangt een mail met verdere instructies. Op deze manier kunnen we jou ook op de hoogte houden als er iets veranderd of als er nieuw materiaal beschikbaar is. Als iedereen het logo goed en consequent gebruikt zorgen we er voo dat er meer herkenning bij bewoners en bezoekers ontstaat.
Download hier direct het logo.

Via de onderstaande link kan je de toepassing van het logo bekijken.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Social Media

Naast een website hebben we ook een aantal social media kanalen gecreëerd. We verzoeken u om hier ook altijd naar te verwijzen. Als centrale hashtag gebruiken we #synode400.

Bestanden en resolutie

Niet iedereen is bekend met bestanden en resolutie. Daarom geven wij een korte uitleg over bestandsformaten, resoluties en kleurinstellingen.

Promo film

Maak gebruik van het filmpje ‘400 jaar Synode van Dordt – Ode aan de Synode’ als promotiemiddel. Je mag dit publiceren op je eigen website of via social media.

Marketing advies nodig?

Is je subsidieaanvraag toegekend en ben je bezig met het ontwikkelen van je plan maar heb je advies nodig op het gebied van marketing? Stel dan je vraag aan het marketing-team en we beantwoorden zo snel mogelijk je vraag.

Fout: Contact formulier niet gevonden.