The Passion
18 april 2019

Dordrecht vormt op 18 april, Witte Donderdag 2019, het decor voor The Passion. De jaarlijkse muzikale paasvertelling wordt deze avond tussen 20h30 een 22h30 live uitgezonden op NPO 1 en Radio 2.

Thema
Met het thema ‘Je bent niet alleen’ focust The Passion dit jaar extra op oprechte aandacht voor elkaar. Dit thema sluit aan bij aandacht die er is in de samenleving voor eenzaamheid en voor de talloze initiatieven om mensen, jong en oud, bij elkaar te brengen.

Informatie voor bezoekers en bewoners

Hoe lang nog tot the Passion

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

The Passion past naadloos bij de viering ‘Ode aan de Synode’, waarmee Dordrecht een half jaar lang de Synode van 400 jaar geleden herdenkt met een programma voor een breed publiek. Nu 400 jaar later is het eigenlijk niet anders. De Nederlandse taal zorgt ook bij The Passion voor een verhaal voor iedereen. De Nederlandse liedjes brengen het passieverhaal dichtbij iedereen en ze verbinden ons allemaal rondom dit verhaal.

Zodra er meer bekend is over de route, deelnemende artiesten dan vindt u dat op deze site terug. Ook wordt hier informatie voor inwoners van de stad geplaatst.

Laatste nieuws

Eerste beelden van the Passion in Dordrecht

Voorafgaand aan de officiële bekendmaking heeft de EO opnames gemaakt in en om de stad.  

The Passion komt naar Dordrecht

Dordrecht vormt op Witte Donderdag 2019 het decor voor The Passion. De jaarlijkse muzikale paasvertelling wordt op donderdag 18 april live uitgezonden. De uitzending start om 20.30 uur via NPO 1 en...