Dordrecht,

altijd een bezoek waard

Dordrecht is een oudhollandse stad met een rijke historie, die vandaag de dag met meer dan 1000 monumenten, nog steeds goed zichtbaar is in de binnenstad.

Vandaag de dag combineert de stad deze historie met een hedendaagse karakter met een ruim aanbod aan musea, restaurants en bijzondere winkels. Wilt u meer weten over de stad en alle leuke plekken in de stad? Ga dan naar www.centrumdordrecht.nl of download de ‘Doen in Dordrecht’  app voor ANDROID of in de Apple-store.

Proef & Shop de Synode

Een goed feest vier je met elkaar en daarom pakken ook de winkeliers en horeca in de Dordtse binnenstad uit met speciale Synode aanbiedingen en activiteiten. Restaurants, cafés en winkels verrassen je met de smaken van toen in een hedendaags jasje.

Wandelingen

Bezoekers kunnen op verschillende plaatsen in de stad (o.a. bij VVV en de musea) een gratis plattegrond met stadswandeling meenemen om zelf op pad te gaan De route in deze folder neemt je mee langs de belangrijkste plaatsen die aan de Synode herinneren. Ook kunt u met een gids de stad ontdekken.

Arrangementen

Brengt u één of meerdere dagen een bezoek aan de stad?

Dan heeft de VVV speciaal voor u een aantal arrangementen ontwikkeld. Het dagje en nachtje Dordrecht, u kunt dit arrangement direct bij hen boeken.