Laat je meenemen door de verschillende vertrekken van Hotel Bellevue. Door het heden en het verleden.

GAST! is een theatervoorstelling over de Synode in Dordrecht, waarin humor en absurdisme zich afwisselen met historische feiten en persoonlijke verhalen. De voorstelling wordt gespeeld op een bijzondere locatie: Hotel Bellevue, bij de beroemde Groothoofdspoort. Nu een hotel, toen een herberg. Waar 400 jaar geleden de gasten van de Synode welkom werden geheten. En nu jij!

GAST! is een coproductie van Kunstmin en Onderwater Producties, opgericht door de theatermakers Afke Weltevrede en Jeroen Rienks. Het regie-advies is van Astrid van Eck. Afke en Astrid hebben beide Dordtse roots en maken deel uit van Dordtse Oogst#. De afgelopen maanden repeteerde de groep in de Kunstmin Studio in het Energiehuis. Onderwater Producties maakt documentair theater over maatschappelijke thema’s en persoonlijke ervaringen. De voorstellingen worden door het hele land gespeeld op bijzondere locaties en op festivals.

Eerdere voorstellingen: Lonely City, Bon Voyage! (o.a. festival de Parade, Kantine Walhalla, winnaar publieksprijs Fries StraatFestival), Coolsingel 65, Kassa!, How Much is Enough?, Het Geheugen van Rotterdam, FutureShock (o.a. festival de Parade, Spoffin, Duizel) en Insomnia (winnaar Juryprijs EnschedeFringe, nominatie Theateraffiche Prijs).

Let op! Deze voorstelling vindt plaats in Hotel Bellevue aan Boomstraat 37 in Dordrecht. Deze locatievoorstelling is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebonden personen of wanneer u slecht ter been bent.

Overige speeldata 2019

29 maart 20.00 uur
30 maart 20.00 uur (uitverkocht)
31 maart 17.00 uur

6 april 20.00 uur

Locatie:
Hotel Bellevue
Boomstraat 37
3311 TC Dordrecht

Meer informatie & tickets:
http://www.onderwaterproducties.nl
https://www.facebook.com/Onderwater-Producties-105060952932891/
https://www.instagram.com/onderwaterproducties/
https://twitter.com/OnderwaterProd